Психология за вашите нужди

Psiholozite.bg е място, на което може да откриете най-подходящия специалист, който да ви помогне при разрешаване на различни ситуации, свързани с вашето психично здраве. Събрали сме на едно място професионалисти от различни сфери на психичното здраве, като желаем да ви помогнем с избора на най-подходящия за вас терапевт, както и да улесним процеса по запазване на часове за него впоследствие.

Свържете се с нас

Ние можем да ви помогнем в областта на Психотерапията и психологията. По-долу са изброени само някои от темите, по които можем да работим.

Безпокойство

Днес смятаме безпокойството за нормално състояние, което е неизбежно. Но това не е съвсем така. Вътрешния мир зависи изцяло от нас и нашето възприятие за случващото се. Процесът не е лесен, но е възможен и по-достъпен, когато имаш подкрепата и субективната гледна точка на добър специалист.

Фобия

Някои фобии могат да повлияят сериозно и трайно на нашия живот. Но тяхното преодоляване също е възможно, стига да се подходи с правилните методи и да се вложи постоянство. Помощта на правилния специалист е безценна. Само с преодоляването на своите фобии, можем да променим значително живота си.

Пристрастяване

Пристрастяване - това е състояние, в което всеки попада в някакъв момент. Някои пристрастявания са незначителни и не влияят особено на начина ни на живот, но други са доста сериозни и въздействието, което оказват е животопроменящо, а понякога и живото застрашаващо. Първата крачка е най-малкото усилие, което може да положим, за да го променим. Намирането на подходящ терапевт може да отвори една нова врата за нашата промяна. Малко по малко, с негова помощ може да си върнем контрола и да не сме зависими от нещо или някого, което ни прави друг човек.

Депресия

Това тежко и потискащо състояние може да се отключи при различни ситуации, които животът ни поднася. Много често това се случва в най-неочаквани моменти и преобръща живота ни за части от секундата. В такива моменти може да се затворим в себе си и да го преживеем по своя начин, но много по-бързо и безболезнено бихме преминали през трудностите, ако се обърнем към подходящ терапевт.

Услуги

за вашите нужди

Всеки има своите трудни моменти и негативни преживявания, които може да преодолее по-лесно и бързо, с помощта на специалисти, в съответната сфера. Ето и част от областите, в които може да намерите подкрепа на нашия сайт:

Психолог

Обективният поглед на специалист, различен от Вашата средата, може да Ви покаже нови перспективи на случващото се в живота Ви. Ще си обясните какво ви е спирало до сега и ще преоткриете възможности, които могат изцяло да променят живота Ви.

Психотерапевт

Подкрепата на специалист може да ви даде много спокойствие, сигурност и нови възможности. Когато си в мир със себе си и оценяваш реално ситуациите, а не на база свои вярвания от миналото, не си поставяш прегради, за да постигаш желаното от теб.

Психиатър

Ако не виждаш изход и си изпаднал в безнадеждна ситуация. Ако психиката ти е разклатена и никой от твоите близки не те разбира достатъчно, добрият психиатърът е човекът, който може да те спаси от бездната.

Коуч / Ментор

Бъдете по-добра своя версия и развийте своя потенциал най-бързо и лесно, с помощта на подходящия коуч/ментор. Когато имаш подкрепата на подходящите хора, няма невъзможни неща!